Уряд докладає максимальних зусиль, щоб українці були зі світлом, - Шмигаль

Шмигаль доручив Міненерго забезпечити на регулярній основі оперативне інформування населення у вигляді брифінгів про стан енергосистеми та ключові питання.
Уряд докладає максимальних зусиль, щоб українці були зі світлом, - Шмигаль
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Наразі ситуація з енергетикою в Україні залишається складною. Але уряд докладає максимальних зусиль, щоб громадяни були зі світлом. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну.

Читайте також:

Він зазначив, що наразі генератори стали засобами першої необхідності для людей та бізнесу.

"Згідно з роз'ясненням Міністерства охорони здоров'я та Держпродспоживслужби в умовах ліквідації аварійних та надзвичайних ситуацій санітарні норми щодо перевищення ними рівня шуму не застосовуються. Тому про жодні штрафи за це не йдеться", - сказав прем'єр-міністр.

Читайте також:

Зі свого боку він доручив Міненерго забезпечити на регулярній основі оперативне інформування населення у вигляді брифінгів про стан енергосистеми та ключові питання. Це допоможе унеможливити подальші інформаційні маніпуляції та ІПСО.

Раніше ми писали, що при ліквідації аварійних та надзвичайних ситуацій норми допустимого рівня шуму, зокрема від генераторів, не застосовуються. Таким чином в умовах частих відключень світла власників генераторів не будуть штрафувати за шум від приладів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK