Квадроцикли та баггі: майно Медведчука продадуть на аукціоні

АРМА реалізовує квадроцикли та баггі Медведчука.
Квадроцикли та баггі: майно Медведчука продадуть на аукціоні
АРМА реалізовує квадроцикли та баггі Медведчука / arma.gov.ua

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, (АРМА) продовжує реалізацію майна колишнього депутата Віктора Медведчука та готує до продажу його квадроцикли й баггі. Про це повідомила пресслужба АРМА

Читайте також:

"Агентство з розшуку та менеджменту активів продовжує реалізацію майна, злочинно набутого зрадником України Віктором Медведчуком. Цього разу на реалізацію виставлено два квадроцикли марки Bombardier та баггі марки Тraxter", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Агентство в травні провело відкритий конкурсний відбір юридичної особи, яка реалізовуватиме ці транспортні засоби. Переможцем конкурсу було обрано ПП "Тендер Онлайн", з яким Агентство уклало договір. 

Читайте також:

Наразі організатор закінчує оцінку активів (квадроциклів та баггі), після якої відбудуться торги на порталі "Прозорро.Продажі".

Раніше ми писали, що заарештована 92-метрова люксова яхта Royal Romance колаборанта Віктора Медведчука отримала статус українського судна, що означає національну належність судна, на яке поширюється юрисдикція України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK