«Війна машин» скасовується: ведеться робота зі створення першого у світі безпечного суперінтелекту

Співзасновник OpenAI заявив про відкриття унікальної лабораторії для вирішення найважливішої технічної проблеми сучасності.
«Війна машин» скасовується: ведеться робота зі створення першого у світі безпечного суперінтелекту
ілюстративне фото / Соцсети

Відкривається перша у світі повноцінна лабораторія Safe Superintelligence Inc із створення безпечного суперінтелекту (SSI).

Про це повідомляє співзасновник OpenAI Ілля Суцкевер у мережі Х.

Він зазначив, що створення безпечного суперінтелекту є найважливішою технічною проблемою сучасності та місією компанії.

Читайте також:

«Ми підходимо до безпеки та можливостей одночасно, як до технічних проблем, які необхідно вирішити за допомогою революційних інженерних та наукових проривів. Ми плануємо розширювати можливості якнайшвидше, стежачи за тим, щоб наша безпека завжди була на першому місці», – написав Ілля Суцкевер.

Глава Safe Superintelligence Inc повідомив, що його бізнес-модель означає, що безпека, захищеність та прогрес відокремлена від короткострокового комерційного ефекту.

«Ми американська компанія з офісами в Пало-Альто і Тель-Авіві, де у нас глибоке коріння і можливість наймати найкращих технічних фахівців. Ми збираємо згуртовану, досвідчену команду найкращих інженерів та дослідників світу, яка зосередиться на SSI і ні на чому іншому», – наголосив Суцкевер.

Також він запропонував приєднатися до своєї команди, щоб допомогти вирішити найважливіше технічне завдання сучасності.

Раніше ми писали про те, що штучний інтелект вплине на 60% робочих місць, у країнах із розвиненою економікою, та на 40% робочих місць по всьому світу в найближчі два роки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK