Sony Music заплатить за Музичний каталог Queen дев'ятизначну суму

Їхній найближчий конкурент зупинився на $900 млн.
Sony Music заплатить за Музичний каталог Queen дев'ятизначну суму
Queen у 1975.році / Wikipedia.org

Музичний каталог Queen, поряд з низкою інших прав, знаходиться в процесі придбання Sony Music за 1 мільярд фунтів стерлінгів (близько 1,27 мільярда доларів).

Про це повідомляє Variety з посиланням на обізнані джерела.

Зазначається, що до угоди не увійдуть лише живі виступи, які збережуть за собою засновники Queen Брайан Мей та Роджер Тейлор, які досі активно гастролюють зі співаком Адамом Ламбертом.

Читайте також:

За інформацією джерел, був ще один бажаючий придбати права на музичний каталог, але він зупинився на позначці 900 мільйонів доларів.

Представники Sony Music, Sony Music Publishing, Disney's Hollywood Records та групи відмовилися коментувати цю інформацію виданню. Проте, як пише Variety, у випадку Sony це не дивно, оскільки компанія рідко коментує придбання каталогів, а її дев'ятизначні угоди з прав на публікацію та запис музики Брюса Спрінгстіна, а також права на запис музики Боба Ділана ніколи офіційно не підтверджувалися, але стали загальновідомими на ринку.

Довідка

Музичний каталог Queen є одним з найцінніших  епохи року - до нього входять такі класичні твори, як "Bohemian Rhapsody", "Another One Bites the Dust", "Radio Ga Ga", "39", "Somebody to Love" та " You're My». Best Friend», а також незмінно популярні на стадіонах «We Will Rock You» та «We Are the Champions», пісні популярні у всьому світі і приносять величезний прибуток.

Раніше ми писали про те, що Український боксер Олександр Усик, який вперше за 25 років став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі, перемігши за очками британця Тайсона Ф'юрі, заробить рекордний гонорар понад 44 млн доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK