Група Нафтогаз у І кварталі отримала 10,9 млрд грн чистого прибутку

Група "Нафтогаз" відзвітувала про чистий прибуток за І квартал.
Група Нафтогаз у І кварталі отримала 10,9 млрд грн чистого прибутку
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За підсумками І кварталу 2024 року чистий прибуток Групи "Нафтогаз" склав 10,9 млрд грн, тоді як за аналогічний період минулого року Група отримала чистий збиток 1,4 млрд грн. Про це повідомила пресслужба Нафтогазу.

Читайте також:

Зазначається, що консолідований операційний прибуток Групи "Нафтогаз" у І кварталі 2024 року склав 12,4 млрд грн. Водночас відповідний показник за аналогічний період минулого року дорівнював 3,4 млрд грн. 

"У І кварталі 2024 року ми покращили фінансовий результат і материнської компанії Групи - НАК "Нафтогаз України". Вона отримала чистий прибуток у розмірі 8,1 млрд грн, що на 0,4 млрд більше, ніж за аналогічний період 2023 року", - зазначив голова Нафтогазу Олексій Чернишов.

Читайте також:

За січень-березень 2024 року Група "Нафтогаз" сплатила до державного бюджету податків на суму 18,2 млрд гривень. Це 6% всіх платежів, що контролюються Державною податковою службою України. 

Раніше ми писали, що у 2023 році компанії-лідери добувної промисловості України отримали 365,26 млрд грн доходу. Це на 11% більше, ніж до початку повномасштабної війни, і на 13% більше, ніж у 2022 році.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK