Минулого тижня компанії в системі «Прозорро» активно закуповували дизель та електроенергію

Оприлюднено перелік ТОП-10 тендерів за 23-28 червня.
Минулого тижня компанії в системі «Прозорро» активно закуповували дизель та електроенергію
Zachary Musser / unsplash.com

Минулого тижня у системі «Прозорро» оприлюднено 52 тис. повідомлень про закупівлю на 20,52 млрд грн. Лідером, який отримав найбільший тендер, стала "Укрнафта", яка поставила дизпаливо для Міноборони, якому і належать зараз акції енергокомпанії.

Про це пишуть "Наші гроші".

Читайте також:

Видання традиційно склало ТОП-10 тендерів тижня:

  1. ДП Міноборони "Державний оператор тилу" на 1 млрд 362,33 млн грн купив у ПАТ "Укрнафта" дизпаливо ДП-Л-Євро5-В0.
  2. АТ «Житоміробенерго» на 1 млрд 7,45 млн грн купило у ТОВ «Трейд енерджі солюшн» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  3. АТ «Укргазвидобування» на 890,89 млн грн купило у ТОВ «Інтерпайп Україна» безшовні обсадні труби.
  4. ПрАТ «Рівнеобленерго» на 840,67 млн грн купило у ТОВ «Трейд енерджі солюшн» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  5. АТ «Чернівціобленерго» на 771,07 млн грн купило у ТОВ «Трейд енерджі солюшн» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  6. ПрАТ «Кіровоградобленерго» на 695,93 млн грн купило у ТОВ «Трейд енерджі солюшн» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  7. ДП «Агентство місцевих доріг Миколаївської області» на 655,2 млн грн замовило у ПП «Миколаїв магістраль» експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Миколаївської області.
  8. ГУ «Служба місцевих доріг Хмельницької області» на 613,25 млн грн замовило у ДП «Хмельницький облавтодор» експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Хмельницької області.
  9. АТ «Ощадбанк» на 439,48 млн грн замовив у ТОВ «ІТ спеціаліст» технічну підтримку обладнання та програмного забезпечення.
  10. ДП «Медичні Закупівлі України» на 382,73 млн грн закупило у DD Сандоз Фармасьютікалз препарати «Ритуксимаб 100 мг» та «Ритуксимаб 500 мг».

Раніше ми писали про те, що ТОВ «ГК «Автострада» 36 місяців проводитиме експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг загального користування державного значення на Вінниччині за 10,5 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK