"Кохання" за гроші купиш: на кордоні викрили два псевдоподружжя

Прикордонники викрили "молодят", які уклали фіктивні шлюби, щоб виїхати за кордон.
"Кохання" за гроші купиш: на кордоні викрили два псевдоподружжя
На кордоні викрили два псевдоподружжя / dpsu.gov.ua

У пункті пропуску "Шегині" під час перевірки документів прикордонники Львівського загону викрили "молодят", які уклали фіктивні шлюби, щоб виїхати за кордон. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"За допомогою жінки, особи з інвалідністю, 33-річний харків'янин планував виїхати за кордон. "Любов" "дружини" чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень. Кошти молодик відразу перерахував на карту "тещі". Жінка з донькою теж поділилась, однак не порівну. Доньці з усієї суми дала лише більше 10 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в ДПСУ, сам чоловік у розмові спочатку запевняв, що зустрів майбутню "дружину" під час відпустки в м. Мукачево і покохав під час розпивання оковитої з першого погляду.

Читайте також:

Водночас його "дружина", 33-річна уродженка Львівщини, вирішила не обманювати прикордонників і розповіла, що майбутнього "чоловіка" з мамою звів її знайомий.

Іншу пару "молодят" викрили в цьому ж пункті пропуску. 52-річний уродженець Сумщини за допомогою своєї односельчанки, особи з інвалідністю, мав намір покинути межі країни.

Читайте також:

"Шлюб "пара" зареєструвала близько місяця тому. У розмові "подружжя" повідомило, що їдуть до знайомого в Польщу, щоб позичити гроші. Після повернуться в Україну", - розповіли прикордонники.

Раніше ми писали, що оперативні працівники Львівського прикордонного загону спільно з правоохоронцями викрили киянку, яка організувала канал із незаконного переправлення за кордон військовозобов'язаного чоловіка шляхом укладення шлюбу.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK