АРМА передали гелікоптери та літаки кримських бізнесменів, які фінансували агресію РФ

Підприємці займалися бізнесом на тимчасово окупованих територіях України та сплачували податки податки РФ.
АРМА передали гелікоптери та літаки кримських бізнесменів, які фінансували агресію РФ
АРМА передали гелікоптери та літаки кримських бізнесменів / dbr.gov.ua

В управління Національного агентства з виявлення активів (АРМА) передано чотири гелікоптери Мі-2 та два літаки АН-2. Літальні апарати належали кримським підприємцям, викритим на фінансуванні збройної агресії РФ. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

У січні 2024 року ДБР повідомило про підозру у фінансуванні дій, вчинених із метою зміни меж території України, 9 підприємцям, зареєстрованим на території АР Крим, які займаються рекреаційним та агропромисловим підприємництвом. 

"Вони займались бізнесом на тимчасово окупованих територіях України та сплачували податки країні-агресору, фінансуючи збройну агресію РФ", - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що у власності фігурантів на контрольованій території України знаходяться гелікоптери та літаки. Для запобігання їх перереєстрації на підставних осіб за клопотанням прокурора суд їх арештував.

Читайте також:

Після реалізації авіапарку кошти будуть спрямовані на придбання облігацій внутрішньої державної позики "Військові облігації".

Раніше ми писали, що прокурори Черкаської області забезпечили арешт майна, що належить кримським підприємцям. Вони причетні до фінансування збройної агресії РФ проти України.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK