Газотурбінні станції та протирадіаційні укриття: що ще купувала держава минулого тижня

Опубліковано традиційний ТОП 10 тендерів 20-26 липня.
Газотурбінні станції та протирадіаційні укриття: що ще купувала держава минулого тижня
Burgess Milner / unsplash.com

У системі "Прозорро" минулого тижня було оприлюднено 52 тис. повідомлень про закупівлю на 13,35 млрд грн. При цьому найбільшими тендерами майже на 1,4 млрд грн кожен стали закупівля дизпалива для Міноборони та ремонт лікарні у Кривому Розі.

Про це пишуть "Наші гроші".

Читайте також:

За даними журналістів, ТОП 10 тендерів виглядає так:

  1. ДП Міноборони "Державний оператор тилу" на 1 млрд 379,48 млн грн купило дизпаливо у ПАТ "Укрнафта".
  2. Департамент капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації на 1 млрд 311,98 млн грн замовив у ТОВ «СК Стройінвест» реконструкцію будівлі головного корпусу КП «Криворізька міська клінічна лікарня №2».
  3. ТОВ «Оператор Газотранспортної Системи України» на 536,32 млн грн купив газотурбінних електростанцій у ПАТ «Мотор Січ».
  4. Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій на 351,47 млн грн купило у ТОВ «Компанія Тітал» автоцистерни пожежні з ємністю цистерни для води не менше 5 тонн.
  5. Управління освіти Голосіївської райадміністрації м. Києва на 231,9 млн грн замовило у ТОВ «І. Б. К. Девелопмент» будівництво споруди із захисними властивостями протирадіаційного укриття гімназії №236 міста Києва.
  6. Управління освіти Голосіївської райадміністрації м. Києва на 222,66 млн грн замовило у ТОВ «Укратоменергобуд» будівництво споруди із захисними властивостями протирадіаційного укриття для школи №186 міста Києва.
  7. Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів (Військова частина 3070 Національної гвардії України) на 115,74 млн грн замовив у ТОВ «Кілават» будівництво електричних мереж.
  8. ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на 108,41 млн грн замовило у ТОВ «Компанія Позитив» будівництво протирадіаційного укриття Запорізького колегіуму «Елінт» Запорізької міськради.
  9. ДП "Медичні Закупівлі України" на 106,19 млн грн закупило набори для аферезу у ТОВ "Інстамед". ​​
  10. ДП «Медичні Закупівлі України» на 105,93 млн грн. закупило слухові апарати у ТОВ «Центр Слухової Реабілітації «Аврора».

Раніше ми писали про те, що найбільшими тендерами з 14 по 19 липня стали по 2 млрд грн на харчування для армії та ремонт мосту у Києві.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK