Нерухомість та авто: держава отримала "нову партію" майна братів Медведчука та Козака

Йдеться про землю, корпоративні права, майнові комплекси й автотранспорт чотирьох підприємств у Львові.
Нерухомість та авто: держава отримала "нову партію" майна братів Медведчука та Козака
Держава отримала майно братів Медведчука та Козака на 400 млн грн / ssu.gov.ua

Суд арештував додаткові активи, що належали братам екснардепів Віктора Медведчука й Тараса Козака. Про це повідомили в Службі безпеки України.

Читайте також:

Йдеться про землю, корпоративні права, майнові комплекси й автотранспорт чотирьох підприємств у Львові. Серед них завод із виробництва бетону та будівельна компанія. Загальна вартість заблокованого майна становить майже 400 млн грн.

Відповідні активи передано до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Читайте також:

"Таким чином в управлінні держави додатково перебуватимуть понад 10 тис. кв. м нерухомості та більше 70 одиниць автотранспорту і будівельної техніки компаній Сергія Медведчука та Богдана Козака", - йдеться в повідомленні.

У СБУ нагадали, що в червні 2024 року правоохоронці викрили обох братів колишніх нардепів на масштабних фінансових оборудках.

Читайте також:

За даними слідства, фігуранти використовували підконтрольні підприємства для розкрадання коштів через несплату податків до держбюджету України.

Тоді Сергію Медведчуку та Богдану Козаку заочно повідомили про підозру за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України. Потім за матеріалами СБУ та ДБР відбувся перший арешт майна підозрюваних на понад 200 млн грн.

Читайте також:

Наразі обидва фігуранти переховуються за кордоном. Тривають комплексні заходи для притягнення їх до відповідальності.

Раніше ми писали, що ДБР передало в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) підприємство найближчих родичів підозрюваних у державній зраді екснардепів Віктора Медведчука та Тараса Козака вартістю 5 млн доларів США.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK