«Залізна людина» стане найоплачуванішим актором в історії Голлівуду: скільки заробить на новому фільмі Marvel

Роберт Дауні-молодший обійде по гонорарах Уілла Сміта, Тома Круза та Брюса Уілліса.
«Залізна людина» стане найоплачуванішим актором в історії Голлівуду: скільки заробить на новому фільмі Marvel
Роберт Дауні-молодший / Facebook Robert Downey Jr

Роберт Дауні-молодший стане найоплачуванішим кіноактором усіх часів, його остання роль принесе йому значно більше, ніж 62 мільйони фунтів стерлінгів (трохи більше 80 млн доларів) гонорару, оскільки він ще матиме частку від касових зборів.

Про це повідомляє Daily Mail.

Читайте також:

Зазначається, що 59-річний актор несподівано повертається у всесвіт Marvel, але не як свій улюблений персонаж Залізної людини, а як лиходій з Фантастичної четвірки Доктора Дума в двох нових фільмах про Месників.

Видання повідомляє, що зірка «Опенгеймера», володар премії «Оскар», отримає понад 62 мільйони фунтів стерлінгів як гонорар, а подальші виплати, як очікується, здійснюватимуться за принципом «ескалатора продуктивності», що забезпечить йому частку від касових зборів. Крім того, актор отримає безкоштовні перельоти на приватному літаку, спеціальну охорону та цілий «трейлерний табір».

Зазначається, що все це дозволить актору обійти по гонорарах Брюса Уілліса за «Шосте почуття», Тома Круза за перезавантаження «Кращого стрільця» та Уілла Сміта за «Людей у чорному 3», ставши найоплачуванішою кінозіркою всіх часів.

Видання нагадує, що Роберт Дауні-молодший — найбільш високооплачуваний учасник кіновсесвіту Marvel, який заробив 400 мільйонів фунтів стерлінгів за роль Залізної людини Тоні Старка, яка зіграла в чотирьох фільмах «Месників», трьох фільмах про Залізну людину та епізодичних ролях у фільмах «Перший месник: Протистояння» та «Людина-павук: Повернення додому».

Раніше ми писали про те, що Джастін Бібер за виступ на передвесільній церемонії заробив $10 млн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK