КамАЗ був "забитий" чоловіками: на Одещині затримали 48 ухилянтів в одній вантажівці

Вантажний автомобіль марки КАМАЗ, попри відсутність будь яких умов для перевезення людей, "під верх" був "забитий" ухилянтами.
КамАЗ був "забитий" чоловіками: на Одещині затримали 48 ухилянтів в одній вантажівці
48 чоловіків у вантажівці хотіли потрапити до Молдови / dpsu.gov.ua

На Одещині прикордонники Подільського загону спільно з правоохоронцями затримали велику групу порушників державного кордону. До Молдови хотіли потрапити майже 50 чоловіків, які перебували в одній вантажівці. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

За оперативною інформацією, прикордонники з використанням безпілотника відслідкували рух порушників та на околиці села Чорна Подільського району зупинили вантажівку.

"Вантажний автомобіль марки КАМАЗ, попри відсутність будь яких умов для перевезення людей, "під верх" був "забитий" чоловіками. Усього фігуранти кримінальної справи намагалися незаконно доставити до Молдови через придністровський сегмент 48 чоловіків призовного віку", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що вартість такої "комфортабельної" поїздки складала 150 тис. гривень із кожного "клієнта". Вказану суму останні мали сплатити організатору - адміну одного з телеграм-каналів - у разі їх успішного переправлення.

Читайте також:

Аби дістатися кордону, чоловіків на визначених місцях зупинки забирав водій вантажівки. Однак усіх пасажирів затримали, а вантажівку вилучили.

За спробу незаконного перетину кордону щодо всіх чоловіків складено адмінпротоколи. Справи скеровані до суду. Слідчі дії тривають.

Раніше ми писали, що на Одещині прикордонники затримали рекордну кількість чоловіків, які хотіли незаконно потрапити за кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK