Люди замість зерна: прикордонники на Одещині зупинили фуру з 41 ухилянтом

Водій фури замість зерна в причепі перевозив до кордону чоловіків віком 18-60 років.
Люди замість зерна: прикордонники на Одещині зупинили фуру з 41 ухилянтом
В Одеській області в одній фурі знайшли понад 40 ухилянтів / dpsu.gov.ua

Прикордонники Ізмаїльського загону зупинили на Одещині фуру, у якій замість зерна було понад 40 чоловіків призовного віку. У такий спосіб вони намагалися незаконно виїхати з України. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, велику групу порушників державного кордону, які одночасно намагалися потрапити в незаконний спосіб за кордон, виявили 13 червня.

За оперативною інформацією, прикордонники зупинили вантажівку марки "Рено" неподалік населеного пункту Новосельське Ренійської громади.

"Як і очікувалось, водій, мешканець Болградського району, замість зерна в причепі перевозив до кордону 41 чоловіка віком 18-60 років. "Туристами" виявились жителі Київщини, Одещини, Луганщини, Донеччини, Запоріжжя, Херсонщини, Харківщини, Кіровоградщини, Чернігівщини, Житомирщини, Черкащини та Волині", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

На порушників складено адмінпротоколи, а двом фігурантам, причетним до організації незаконного переправлення, загрожує кримінальна відповідальність.

Раніше ми писали, що Служба безпеки ліквідувала ще одну масштабну схему ухилення від мобілізації. До оборудки причетна колишня народна депутатка, яка зараз входить до керівного складу столичного інституту з питань профілактичної медицини.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK