Продаж Біблій, криптовалюта та торгова марка в Україні: стало відомо, чим володіє Трамп

Цього року кандидат у президенти США увійшов до ТОП 500 найбагатших людей за версією Bloomberg Billionaires Index.
Продаж Біблій, криптовалюта та торгова марка в Україні: стало відомо, чим володіє Трамп
Darren Halstead / unsplash.com

Кандидат у президенти США Дональд Трамп розповів, що заробив 300 000 доларів, продаючи Біблії з власним підписом, і має великий запас криптовалюти. Він також має зареєстровану торгову марку України.

Про це повідомляє The Guardian посилаючись на звіт Управління урядової етики США.

Читайте також:

Видання зазначає, що крім активів Трампа у сфері нерухомості в США, він має глобальні фінансові інтереси, включаючи зареєстровані товарні знаки в Китаї, Саудівській Аравії, Ірані, Україні та Ізраїлі. Він також володіє мільйонами у криптовалюті та має шестизначні інвестиції у золоті зливки.

Видання нагадує, що цього року Трамп увійшов до індексу мільярдерів Bloomberg Billionaires Index із 500 найбагатших людей зі статком у $6,5 млрд — збільшення на $4 млрд у результаті злиття Spac з його компанією соціальних мереж Trump Media & Technology Group, яка керує сайтом Truth Social, де колишній президент публікує більшість своїх публічних повідомлень. Проте вартість медіагрупи значно знизилася за останні місяці на цілих $1,3 млрд.

Раніше ми писали про те, що вартість частки Дональда Трампа в його соціальній мережі Truth Social впала на 900 мільйонів доларів з того часу, як віце-президент Камала Харріс вступила у виборчу кампанію замість Джо Байдена.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK