Держохорона купила люксові позашляховики на 10 мільйонів

У комплектації Luxury аналогічні авто зі знижкою коштували б на 700 тисяч дешевше.
Держохорона купила люксові позашляховики на 10 мільйонів
NAM CZ / unsplash.com

Згідно з даними системи "Прозорро", Управління державної охорони за результатами тендеру замовило ТОВ "ВіДі Еліт" автомобілів Lexus на 9,81 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші".

Читайте також:

Журналісти зазначають, що цього року виробник поставить три автомобілі спеціалізованого призначення VD L0112SG не раніше 2024 року випуску на базі чорного позашляховика Lexus GX 460 за 3,27 млн грн.

Повідомляється, що автомобілі мають бензиновий двигун Євро 5 об'ємом 4,6 л, автоматичну коробку передач, передні, бічні та колінні подушки безпеки для водія та переднього пасажира, шторки безпеки для першого та другого рядів, системи безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, передні та задні парктроніки, камера заднього виду, а також люк з електроприводом. Додатково передбачено металевий захист двигуна, захисні грати в радіатор, дорожній набір автомобіліста, гумові килимки, зимова гума та тонування всіх вікон, крім лобового.

Крім того, зі спеціалізованого обладнання в автомобілях будуть сигнальні гучномовні пристрої, земний світлодіодний маяк під лобовим склом, а також 16 світлодіодних фар, а саме чотири фари під заднім склом, чотири під переднім склом зверху і чотири в решітці радіатора.

Видання зазначає, що в салонах Lexus GX460 без додаткового та спеціалізованого обладнання, згаданого вище, продають у комплектації Luxury по 3,03 млн грн зі знижкою, а за авто у наявності 3,62 млн грн без знижки.

Повідомляється, що переможець торгів отримав підряд без конкуренції, бо на відкриті торги ніхто більше не прийшов. При цьому сама фірма "ВіДі Еліт" із Софіївської Борщагівки входить до групи "ВіДі Груп" Віталія Джуринського.

Раніше ми писали про те, що мерія Хмельницького «заховала» кошторис тендеру, щоб ціни не можна було порівняти з ринковими.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK