ПриватБанк запускає нову версію банкомату: де запрацює насамперед

ПриватБанк запускає нову версію мобільного банкомату, який може автономно функціонувати до 24 годин поспіль.
ПриватБанк запускає нову версію банкомату: де запрацює насамперед
ПриватБанк запускає новий тип банкоматів / privatbank.ua

Наприкінці серпня у віддалених регіонах Чернігівщини почне працювати удосконалена версія мобільного банкомату ПриватБанку. Новий комплекс здатен забезпечити до 24 години автономної роботи, повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

Зазначається, що попит на послуги такого банкомата в прифронтових регіонах значно зріс. Упродовж двох місяців кількість користувачів мобільного банкомата зросла втричі.

"У майбутньому такий комплекс дозволить обслуговувати не лише населення регіонів, де відсутня банківська інфраструктура, а й військових, які перебувають у тилових районах і не мають доступу до банкоматів. Мобільний банкомат обладнаний згідно з найвищими стандартами безпеки для клієнтів та співробітників банку", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що забезпечити автономність автомобіля вдалося завдяки встановленню комплексу сонячних панелей, акумуляторів, системи супутникового інтернету та певних інженерних рішень.

Читайте також:

Окрім видачі готівки, ресайкл-модель банкомату дозволяє отримувати майже всі доступні банківські послуги: від платежів та переказів до оформлення депозитів, погашення кредитів, страхування тощо.

Раніше ми писали, що державний ПриватБанк знизив удвічі тарифи на перекази з валютних карток на зарубіжні картки всього світу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK