На ринку небанківських фінпослуг з'явився новий гравець: деталі

АТ "Фонд декарбонізації України" набуло статусу фінансової установи.
На ринку небанківських фінпослуг з'явився новий гравець: деталі
Національний банк України / flickr.com

Національний банк України ухвалив рішення про видачу АТ "Фонд декарбонізації України" ліцензії на діяльність фінансової компанії з правом надання такої фінансової послуги, як надання коштів та банківських металів у кредит. Про це повідомила пресслужба регулятора.

Читайте також:

Одночасно з отриманням ліцензії на діяльність фінансової компанії АТ "Фонд декарбонізації України" набуло статусу фінансової установи.

Фонд декарбонізації України є юридичною особою, 100% акцій товариства належать державі. Метою діяльності АТ є стимулювання реалізації енергоефективних заходів, упровадження енергосервісу, збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива і скорочення викидів вуглецю.

Читайте також:

А також фінансове забезпечення реалізації державних цільових програм та впровадження фінансово-кредитних механізмів у сфері енергоефективності, збільшення використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива і скорочення викидів вуглецю, надання виробничих та науково-технічних послуг.

Раніше ми писали, що в червні 2024 року кількість учасників небанківського фінансового ринку зменшилась до 990 (з 1014 у травні), а кількість банків скоротилася на один - до 62.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK