«Нафтогаз» готується до зими, а «Укрнафта» повертається до «Укрзалізниці»: ТОП-10 тендерів минулого тижня

З 25 по 31 серпня у системі «Прозорро» оприлюднено 51 тис. повідомлень про закупівлю на 45,18 млрд грн.
«Нафтогаз» готується до зими, а «Укрнафта» повертається до «Укрзалізниці»: ТОП-10 тендерів минулого тижня
Documerica / unsplash.com

За даними у системі «Прозорро», минулого тижня оприлюднено 51 тис. повідомлень про закупівлю на 45,18 млрд грн. Найбільшими тендерами стали закупівлі всередині групи "Нафтогаз України", яка напередодні опалювального сезону оформила контракти на 8,8 мільярда кубометрів газу на загальну суму 83 млрд грн. Цей газ надалі реалізовуватиметься населенню, промисловості та енергетикам.

Про це пишуть "Наші гроші".

Читайте також:

Видання також зазначає, що «Укрзалізниця» уклала угоду на постачання дизельного палива у вересні. На цей раз торги виграла "Укрнафта" з дизелем по 50 978 грн/т. Це значно дешевше за серпневу ціну попереднього постачальника «Сокар Україна» 52 900 грн/т. До "Сокара" у липні постачальником дизеля залізниці також була «Укрнафта» із ціною 50 498 грн/т.

До ТОП-10 тендерів минулого тижня, підготовлений журналістами, увійшли:

  1. ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз трейдинг» 82 млрд 797,6 млн грн купило у АТ «НАК «Нафтогаз України» природний газ.
  2. АТ «Тернопільобленерго» на 539,78 млн грн купило у АТ «Енергетична Компанія України» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  3. Філія «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця» на 509,78 млн грн купила дизельне паливо у ПАТ «Укрнафта».
  4. КП «Централізована закупівельна організація Харківської міської ради» на 410,97 млн грн купило у ТДВ «Броварський завод котельного обладнання Арденз» газовий генератор із газопоршневою установкою.
  5. Військова частина 2144 на 284,88 млн грн замовила у Grupa City Security Sp. z oo засіб моніторингу державного кордону.
  6. Концерн "Міські теплові мережі" за 274,13 млн грн купив у ТОВ "Далгакіран компресор Україна" когенераційні установки.
  7. АТ "Укртрансгаз" на 181,2 млн грн замовило у ПП "Інженерно-виробничий центр "Вектор" реконструкцію підстанції 35/6 кВ компресорної станції "Солоха".
  8. ДП «Медичні Закупівлі України» на 148,73 млн грн купило у ТОВ «Б. Браун медікал Україна» коронарний ріжучий балон-катетер.
  9. ПрАТ «НЕК «Укренерго» на 120,36 млн грн замовило у Корпорації виробничих та комерційних підприємств «Союз» реконструкцію підстанції 330 кВ Західного ТУОМ із влаштуванням фізичного захисту автотрансформатора АТ-2.
  10. ДП "Українські спеціальні системи" на 118,03 млн грн замовило у ТОВ "Діатом" модернізацію апаратно-програмного комплексу ІСФМ.

Раніше ми писали про те, що «Торговий дім Сокар Україна», який у серпні виграв тендер на постачання дизеля «Укрзалізниці», виготовляв його із російської нафти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK