До програми "Національний кешбек" долучилися два держбанки: деталі

Держателі карток можуть купувати будь-які українські товари, додані українськими виробниками до переліку програми, отримуючи за це кешбек.
До програми "Національний кешбек" долучилися два держбанки: деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

До програми "Національний кешбек", яка стартувала 2 вересня 2024 року, долучилися державні ПриватБанк та Ощадбанк. Про це повідомили пресслужби фінустанов, пише Укрінформ.

Читайте також:

У ПриватБанку для участі в програмі клієнти можуть безкоштовно оформити спеціальну цифрову картку Mastercard "Кешбек "Зроблено в Україні" через "Приват24".

Клієнтам Ощадбанку для участі в програмі необхідно відкрити спеціальний рахунок та замовити віртуальну картку в мобільному застосунку.

За інформацією пресслужб, держателі карток можуть купувати будь-які українські товари, додані українськими виробниками до переліку програми, отримуючи за це кешбек, але за винятком підакцизних товарів.

Читайте також:

Максимальний обсяг кешбеку становить 3 тис. грн на місяць. Витратити ці кошти можна на оплату послуг, придбання військових облігацій або підтримку ЗСУ.

Раніше ми писали, що в Україні почався бета-тест "Національного кешбеку". У рамках програми громадяни отримуватимуть 10% компенсації за придбання товарів українського виробництва. Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK