Міноборони вперше закупить боєприпаси за кошти, зібрані через UNITED24

Закупівельна агенція Міноборони АОЗ уперше закупить боєприпаси за донати з UNITED24.
Міноборони вперше закупить боєприпаси за кошти, зібрані через UNITED24
Ілюстративне фото / facebook.com/GeneralStaff.ua

Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України уклала перший контракт на придбання боєприпасів за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24. У межах угоди передбачене постачання на суму 47 млн грн. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Читайте також:

"Це важливий крок у посиленні обороноздатності нашої армії за рахунок нових джерел фінансування. Ми продовжуватимемо працювати над забезпеченням наших військових боєприпасами для ефективного виконання бойових завдань", - прокоментував заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

У відомстві нагадали, що в травні 2024 року уряд дозволив перераховувати закупівельним агенціям Міноборони кошти зі спеціального рахунку на підтримку ЗСУ, відкритого для залучення добровільних внесків через UNITED24.

Кошти за погодженням з Міноборони можуть перераховуватися агенціям для здійснення оборонних закупівель.

Читайте також:

Ініційована президентом України фандрейзингова платформа UNITED24 є основним вікном збору пожертв на підтримку України. За 28 місяців її роботи завдяки пожертвам із більш ніж 110 країн зібрано понад 678 млн доларів.

Раніше ми писали, що 5 травня 2022 року президент Володимир Зеленський запустив глобальну ініціативу United24 для збору коштів на підтримку України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK