Українців закликали здавати монети, щоб допомогти військовим

В Україні стартувала нова акція для підтримки ЗСУ.
Українців закликали здавати монети, щоб допомогти військовим
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Національний банк України та Superhumans Center запустили благодійну акцію #SuperCoins зі збору монет у населення. Про це повідомила пресслужба регулятора.

Читайте також:

Упродовж наступних трьох місяців - з 9 вересня до 29 листопада 2024 року включно - по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби українських військових, які постраждали внаслідок бойових дій. 

"Звертаюся до молоді, педагогів та всіх громадян загалом: підтримайте українських військових, які втратили кінцівки, зробіть їх адаптацію простішою. Кожна зібрана монета здатна поліпшити життя тих, хто віддав частину себе заради України. Долучайтеся до збору коштів і разом творіть добро", - закликав заступник голови НБУ Олексій Шабан.

Щоб долучитися до акції, потрібно зібрати монети (номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень) та в період з 9 вересня до 29 листопада 2024 року віднести їх до найближчого відділення банку-партнера акції. Банк перерахує ці кошти на рахунок фонду Superhumans Center.

Читайте також:

До акції можуть долучатися колективи та збирати монети в закладах освіти, на підприємствах, в організаціях та інших установах. 

Банками-партнерами акції стали ПриватБанк, Ощадбанк та ПУМБ.

Раніше ми писали, що з 4 вересня до 30 листопада 2023 року по всій Україні тривав збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 та 10 гривень у рамках благодійної акції "Смілива гривня".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK