«Укрнафта» нарешті змогла взяти участь у тендері Нацполіції: скільки економія

Опубліковано ТОП-10 держзакупівель минулого тижня.
«Укрнафта» нарешті змогла взяти участь у тендері Нацполіції: скільки економія
ілюстративне фото / ukrnafta.com

Згідно даних "Прозорро", минулого тижня оприлюднено 66 тис. повідомлень про закупівлю на 14,85 млрд грн. Найбільшою сумою стала закупівля техзасобів та програмного забезпечення «Енергоатомом» на 786,5 млн грн. При цьому «Укрнафта» змогла нарешті виграти тендер Нацполіції вартістю 632 млн грн на постачання дизпалива та бензину поліції на АЗС по всій Україні до середини грудня цього року.

Про це пишуть "Наші гроші".

Читайте також:

Зазначається, що ціна літнього дизеля та бензину А-95 за талонами "Укрнафти" становитиме 41,45 грн за літр. При цьому довгі роки на тендерах поліції була монополія найбільших мереж країни ОККО та WOG. А спроби «Укрнафти» прорватися на ці закупівлі зустріли "в багнети". Поліція встановлювала такі вимоги, що держкомпанію відхиляли навіть за те, що її заправки та партнерські АЗС не були об'єднані однією вивіскою, і опір був не лише на торгах Нацполу, а й Нацгвардії.

Видання повідомляє, що цієї весни «Укрнафта» завдяки оскарженню в АМКУ змогла прорватися на торги, але поліція просто взяла та скасувала той тендер. І ось у вересні Нацполіція нарешті провела вдалу закупівлю, яка пройшла без оскаржень, а "Укрнафта" виграла його зі значною економією.

Також наголошується, що ТОВ "Петрол партнер" (мережа WOG) пропонувало заправляти машини поліції за 692 млн грн, ТОВ «ОККО-постач» – за 658 млн грн, а ТОВ «Укрнафта-постач» – за 632 млн грн. Знижка по відношенню до очікуваної вартості тендеру склала 10%, а економія порівняно з пропозиціями конкурентів становить 46-60 млн грн.

Крім того, видання опублікувало ТОП-10 тендерів минулого тижня:

  1. АТ «НЕК Енергоатом» на 786,49 млн грн купив у ПрАТ «Сєвєродонецьке науково-виробниче об'єднання «Імпульс» технічні засоби та програмне забезпечення верхнього рівня внутрішньореакторного контролю.
  2. Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області на 644,11 млн грн замовило Дочірньому Підприємству «Чернівецький Облавтодор» експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Чернівецької області.
  3. Державна установа «Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України» на 631,66 млн грн купила у ТОВ «Укрнафта-постач» дизельне паливо та бензин А-95.
  4. ПАТ "Укрнафта" на 353,55 млн грн купило у ТОВ "Інтерпайп Україна" труби насосно-компресорні.
  5. АКБ "Приватбанк" закупила на 220,07 млн грн у Newland payment technology (HK) company limited переносні платіжні POS-термінали.
  6. ДП «Медичні Закупівлі України на 205,09 млн грн купило Tianjin ZhengTian Medical Instrument Co., Ltd. тотальні ендопротези кульшового суглоба безцементні.
  7. Ритуальна служба спеціалізоване комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування» КМДА на 180,36 млн грн замовило у ТОВ «Дорбау» капітальний ремонт об'єктів благоустрою на ділянках почесних поховань Міського цвинтаря на вул. Стеценка у м. Києві.
  8. Управління капітального будівництва Одеської міської ради на 175,25 млн грн замовило у ТОВ «Інж-буд» реконструкцію будівель КНП «Роддім №5».
  9. ДП «Дороги Харківщини» на 168,68 млн грн замовило ТОВ «Євробуд Плюс» експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення в Харківській області (аварійні роботи).
  10. Управління капітального будівництва Одеської міської ради на 167,94 млн грн замовило ТОВ Компанія «Екстер'єр-Дизайн» ремонтно-реставраційні роботи приміщень хірургічного павільйону, що є частиною КНП «Міська клінічна лікарня №1».

Раніше ми писали про те, що ціни на будматеріали для ремонту ліцею у Фастові суттєво завищені, а суми перевищення вистачило б на півтора десятки квадрокоптерів DJI Mavic 3T.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK