Пенсильванія допоможе у відбудові однієї з областей України: укладено угоду

Пенсильванія допоможе відбудовувати Запорізьку область. У пріоритеті буде відновлення енергетичної інфраструктури.
Пенсильванія допоможе у відбудові однієї з областей України: укладено угоду
Пенсильванія допоможе Україні у відбудові Запорізької області / facebook.com/Ministry.for.development

Американський штат Пенсильванія допоможе у відбудові Запорізької області, зокрема у відновлення енергетичної інфраструктури. Відповідну регіональну Угоду уклали начальник Запорізької ОВА Іван Федоров і губернатор штату Пенсильванія Джош Шапіро. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Читайте також:

Як розповіли в міністерстві, президент Володимир Зеленський, під час візиту до США, провів зустріч з губернатором штату Пенсильванія Джошем Шапіро, а також сенатором від цього штату Бобом Кейсі та конгресменом Меттом Картрайтом.

Сторони домовились про співпрацю між Україною та США на регіональному рівні.

"Міністерство розвитку громад та територій дякує за спільну роботу в галузі відбудови. Пенсильванія - це вже не перший штат, який готовий допомогти українцям долати наслідки руйнувань, які принесла розв'язана Росією війна", - наголосив міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба.

Читайте також:

Очільник Запорізької ОВА Іван Федоров зазначив, що наразі область посилено готується до зими в умовах зруйнованої інфраструктури, тому підтримка у відновленні дозволить провести роботи вчасно.

Раніше ми писали, що Чехія допоможе відновити Дніпропетровську область. У пріоритеті Праги одразу три галузі: генерація енергії, водопостачання та сфера охорони здоров'я.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK