РФ уночі атакувала три об'єкти енергетики: Шмигаль сказав, чи будуть відключення

Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану атаку на українську енергетику, застосувавши дрони та ракети.
РФ уночі атакувала три об'єкти енергетики: Шмигаль сказав, чи будуть відключення
Денис Шмигаль під час робочої поїздки на Миколаївщину / kmu.gov.ua

У ніч на 26 вересня росіяни атакували три об'єкти передачі електроенергії, один із них - у Миколаївській області. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час поїздки на Миколаївщину.

Читайте також:

"Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану атаку на українську енергетику, застосувавши для цього дрони та ракети. Зокрема, було атаковано три об'єкти передачі електроенергії, один із них - у Миколаївській області. Але своїх цілей російські терористи не досягли: енергосистема України працює в збалансованому режимі, вимкнень електропостачання не заплановано", - наголосив прем'єр-міністр.

На Миколаївщині урядова команда, зокрема, оглянула процес будівництва інженерного захисту на енергетичних підстанціях.

Шмигаль додав, що в Україні триває будівництво системи розподіленої генерації. У Миколаєві він ознайомився з процесом установки двох когенераційних установок потужністю 1,5 МВт кожна, що зі свого боку забезпечить теплом понад 200 багатоквартирних житлових будинків, 5 медичних та 24 освітніх закладів.

Читайте також:

"Загалом до нового опалювального сезону Миколаївоблтеплоенерго зобов'язалося побудувати 5 об’єктів розподіленої генерації на базі газопоршневих когенераційних установок загальною потужністю 5,5 МВт", - додав прем'єр-міністр.

Раніше ми писали, що РФ продовжує загрожувати безпеці АЕС України. Уночі 25 вересня ворожий безпілотник пролетів біля Рівненської атомної електростанції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK