ФГВФО виставив на продаж міжгалузевий пул активів 7 банків: список

Фонд гарантування вкладів фізосіб планує продати на аукціоні майно низки банків, що ліквідуються.
ФГВФО виставив на продаж міжгалузевий пул активів 7 банків: список
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міжгалузевий мегапул, до складу якого ввійшли активи АТ "МР Банк", АТ "Мегабанк", ПАТ "Промінвестбанк", АТ "Банк Форвард", АТ "Банк Січ", АТ "АКБ "Конкорд" та АТ "Укрбудінвестбанк", ліквідацію яких здійснює Фонд гарантування вкладів, виставлений на торги в системі "Prozorro.Продажі" 21 жовтня 2024 року. Про це повідомила пресслужба ФГВФО.

Читайте також:

Лот включає права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними із суб'єктами господарювання та фізичними особами, дебіторську заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.

Початкова ціна лоту - 138,9 млн грн.

Активи, включені до міжгалузевого мегапулу, раніше торгувалися індивідуально, однак не знайшли своїх покупців.

Читайте також:

У забезпечення виконання зобов'язань перед банками оформлено об'єкти житлової та комерційної нерухомості, земельні ділянки, обладнання, товари, транспорт, фінансову поруку тощо. Заставне майно знаходиться в різних регіонах України. 

У Фонді зазначили, що на продаж виставлено не передане в заставу за кредитним договором майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно в судовому чи позасудовому порядку.

Читайте також:

Торги відбуватимуться за голландською моделлю аукціону. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім РФ або осіб, пов'язаних із державою-агресором.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський підписав Закон №11474 "Про особливості продажу пакетів акцій, що належать державі в статутному капіталі банків".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK