Fast Recovery або план відновлення України: Відбудують 40 тис об'єктів

Загальний бюджет Fast Recovery становить майже 17,4 млрд доларів.
Fast Recovery або план відновлення України: Відбудують 40 тис об'єктів
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Офіс Президента розробив план оперативного відновлення соціальної інфраструктури України Fast Recovery. У понеділок його презентували на конференції в Лугано. Про це повідомили в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації.

За словами заступника керівника ОП Кирила Тимошенка, загальний бюджет Fast Recovery становить майже 17,4 млрд доларів.

Наголошується, що вже зараз на деокупованих територіях необхідно відновити близько 40 тис. об'єктів. Серед них потрібно відбудувати майже 400 шкіл, близько 300 садків, 300 лікарень, а також об'єкти ЖКГ (водопостачання, газопостачання, теплопостачання та електропостачання).

Читайте також:

Решта об'єктів - це житлова інфраструктура. Переважно багатоповерхівки та приватні будинки, щоб люди могли повернути своє житло.

"Паралельно триває робота над довгостроковим проєктом відновлення й трансформації нашої держави. Наразі поверхова оцінка збитків нашої країни від російських ударів уже перевищує 700 млрд доларів", - йдеться в повідомленні.

Публікація Держспецзв'язку в Telegram
Публікація Держспецзв'язку в Telegram

Раніше ми писали, що внаслідок повномасштабного вторгнення РФ в Україну зруйновано величезну кількість будівель. Багато українців залишилися без житла. Однак деякі країни вже зацікавлені в допомозі з відновленням різних регіонів нашої країни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK