Програма доступної іпотеки "єОселя": В Україні видали перший пільговий кредит

Наразі програма "єОселя" функціонує в тестовому режимі, тому заявки на отримання пільгової іпотеки можна подавати тільки на порталі "Дія".
Програма доступної іпотеки "єОселя": В Україні видали перший пільговий кредит
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У рамках програми доступної іпотеки "єОселя" було видано перший кредит. Його отримала поліцейська з Чернігова під 3% річних через Ощадбанк. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

"Незважаючи на те, що "єОселя" зараз працює в тестовому режимі, ми бачимо: вона має великий запит серед людей. Ми працюємо над тим, щоб скористатися послугою змогли якомога більше українців", - прокоментувала міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також:

Як зазначають у відомстві, наразі у зв’язку з технічними доопрацюванням програма "єОселя" функціонує в тестовому режимі, тому заявки на отримання пільгової іпотеки можна подавати тільки на порталі "Дія". Згодом, коли буде доопрацьована технічна база, українці зможуть подавати заявки також через застосунок "Дія".

Зараз до участі в програмі акредитовано 5 банків-учасників: Ощадбанк, ПриватБанк, Укргазбанк, Скай банк та банк "Глобус".

Раніше ми писали, що в Україні в тестовому режимі запрацювала нова державна програма доступного кредитування "єОселя".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK