"Цифри не остаточні": Шуляк назвала кількість пошкодженого майна в Маріуполі

За словами Шуляк, триває робота з підготовки до другого читання законопроєкту про компенсацію за знищене та пошкоджене житло.
"Цифри не остаточні": Шуляк назвала кількість пошкодженого майна в Маріуполі
Олена Шуляк / sluga-narodu.com

На сьогодні через портал та застосунок "Дія" отримано 47 039 заяв із тимчасово окупованого Маріуполя про знищене та зруйноване майно. Про це повідомила голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк під час зустрічі з маріупольським міським головою Вадимом Бойченком.

"Виходячи з наданих інформаційних повідомлень, загальна площа руйнувань у місті становить 2 926 909 кв. метрів. На жаль, ми розуміємо: цифри не остаточні, руйнувань у рази більше", - сказала Шуляк.

Читайте також:

При цьому вона запевнила, що триває робота з підготовки до другого читання законопроєкту №7198 про компенсацію за знищене та пошкоджене житло.

"Завдяки спільній роботі бачимо дієві механізми компенсації. Найближчим часом парламент розгляне цей законопроєкт, і ми перейдемо від теорії до дії. Український Маріуполь обов’язково відновиться. У майбутньому він знову буде комфортним та безпечним. Над цим працюємо на всіх рівнях", - підсумувала чиновниця.

Раніше ми писали, що "Дія" буде приймати дані про майно, пошкоджене РФ з 19 лютого 2014 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK