На Львівщині арештували нові земельні ділянки дружини Медведчука

Відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном.
На Львівщині арештували нові земельні ділянки дружини Медведчука
Віктор Медведчук / EPA/UPG

Суд наклав арешт на ще дві земельні ділянки з об'єктами нерухомості, які незаконно перебували у власності дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн. Про це розповіли в Службі безпеки України.

Читайте також:

"Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала внаслідок незаконної оборудки з нерухомим майном.

Як повідомили в СБУ, до протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко.

Читайте також:

Наразі посадовцю вже повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. Матеріали справи скеровано до суду.

У відомстві нагадали, що в серпні минулого року на Львівщині СБУ ініціювала арешт трьох земельних ділянок, якими незаконно володіла Марченко.

Раніше ми писали, що суд арештував чергові активи дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко, підозрюваної у фінансуванні російських окупаційних угруповань. Їхня загальна вартість становить понад 440 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK