Ще один банк приєднався до програми іпотечного кредитування "єОселя"

Тепер кредитування по "єОселі" можливе через вісім банків-партнерів: Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк, Глобус банк, Sky Bank, Укрексімбанк, Sense Bank та Банк Кредит Дніпро.
Ще один банк приєднався до програми іпотечного кредитування "єОселя"
Ілюстративне фото / Getty Images

Укрфінжитло та Банк Кредит Дніпро уклали генеральну угоду та договори про співробітництво. Наразі цей банк уже можна обрати в мобільному застосунку "Дія" у межах програми "єОселя", повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

"Ми постійно удосконалюємо програму і працюємо, аби вибір банків і житла ставав ширше та доступніше для потенційних учасників "єОселі". Відсьогодні при подачі заявки в "Дії" вже можна обрати банк Кредит Дніпро", - прокоментував голова правління Укрфінжитла Євген Мецгер.

Відтепер кредитування по "єОселі" можливе через вісім банків-партнерів: Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк, Глобус банк, Sky Bank, Укрексімбанк, Sense Bank та Банк Кредит Дніпро.

Програма доступного іпотечного кредитування єОселя працює в Україні з жовтня 2022 року. Станом на сьогодні 8549 родин придбали власне житло за програмою на понад 13,1 млрд гривень. Більшість із них - 5165 - це військовослужбовці та силовики. Найбільше кредитів видано в Київській області - 2294, Києві - 1523. 

Читайте також:

Водночас із початку роботи програми українці придбали 2415 об'єктів нерухомості першого продажу. 

Раніше ми писали, що в січні 2024 року банки України видали 676 іпотечних кредитів на загальну суму 1,1 млрд грн. Це більш ніж удвічі перевищує показник за аналогічний період минулого року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK