Фонд держмайна продає ще один спиртзавод: що відомо

Оголошено аукціон із приватизації ЄМК ДП "Бджільнянський спиртовий завод".
Фонд держмайна продає ще один спиртзавод: що відомо
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Фонд державного майна оголосив онлайн-аукціон із приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства "Бджільнянський спиртовий завод". Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

Торги  відбудуться в системі "Прозорро.Продажі" 24 червня. Стартова ціна лота - 68,5 млн гривень без ПДВ.

"Бджільнянський спиртовий завод - державне підприємство, яке спеціалізується на виробництві інших основних органічних хімічних речовин. Майновий комплекс може слугувати платформою для створення нового бізнесу або релокації вже наявного з тимчасово окупованих територій", - йдеться в повідомленні.

До складу єдиного майнового комплексу входять 99 зареєстрованих одиниць нерухомого майна. Також на балансі  підприємства знаходяться 727 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо) та 23 одиниці транспорту й спецтехніки (вантажні автомобілі, трактори, причепи та бульдозер). 

Читайте також:

Загальна площа п'яти земельних ділянок під комплексом становить 38,0140 га. Земельні ділянки, на яких розташовано об'єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу.

Раніше ми писали, що на 24 червня 2024 року призначений аукціон із продажу єдиного майнового комплексу ДП "Неполоковецький комбінат хлібопродуктів". Стартова ціна становить 217,4 млн гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK