Дешевше автомобіля: за скільки фінський студент купив приватний острів недалеко від Гельсінкі

Він планує побудувати на цій ділянці котедж та сауну.
Дешевше автомобіля: за скільки фінський студент купив приватний острів недалеко від Гельсінкі
Michael / unsplash.com

24-річний студент коледжу з Фінляндії Олівер Рассел купив приватний острів недалеко від столиці Гельсінкі дешевше, ніж ціна нового автомобіля. Рассел, який наполовину американець, наполовину фін, планує збудувати на цій ділянці котедж та сауну. Він сплатив покупку острова, використовуючи гроші, отримані від інвестицій у технології та продажу нерухомості.

Про це повідомляє Business Insider.

Читайте також:

Видання зазначає, що Рассел та його дівчина — Хелена Томашевська вирішили придбати острів після того, як пара побувала там взимку. Це стало для Рассела можливістю здійснити свою дитячу мрію про літній відпочинок у Фінляндії.

Повідомляється, що острів було виставлено на продаж за 33 000 євро або близько 36 000 доларів США. Однак пропозиція Рассела у розмірі 28 000 євро (близько 30 500 доларів США) була ухвалена. За словами Рассела, агент нерухомості повідомив йому, що на острів вже десять років не ступала нога людини.

фото
фото / businessinsider

Раніше ми писали про те, що історичний маєток, який раніше займали родичі дворянки, зображеній на картині Леонардо да Вінчі «Мона Ліза» виставлено на продаж за 19,66 млн доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK