Пара з Британії купила у Франції ціле село за ціною трикімнатної квартири в Києві

Колишній дворянський маєток хочуть перетворити на туристичний комплекс.
Пара з Британії купила у Франції ціле село за ціною трикімнатної квартири в Києві
La Galiserie / La Galiserie

Британська пара Шон Болдок і Лоррейн (Лоллі) Каррен купили покинуте французьке село Ла Галізері за 118 тисяч фунтів стерлінгів (близько 151 тис. доларів – ред.). Вони мають намір розвивати там туристичний бізнес.

Про це пише The Sun.

Читайте також:

Видання зазначає, що замість того, щоб вирушити на іспанське узбережжя за віллою з видом на море або в красивий сільський фермерський будинок в Італії, британська пара вирішила, що покинуте французьке село стане для них ідеальним будинком.

«Ми поговорили всією сім'єю і вирішили, що Франція буде найкращим місцем для переїзду, оскільки туди легко дістатися і є кілька маршрутів. Ціни на нерухомість у Франції теж були справді привабливими - за свої гроші можна було отримати набагато більше. Не кажучи вже про мир та спокій», - зазначає Лоллі Каррен

Видання повідомляє, що розташована в Серіньї, Франція, приблизно в годині їзди на північ від Пуатьє, Ла Галізері - це невелике село, що складається з колишнього великого маєтку і навколишніх будівель, деякі з яких були побудовані дворянином, який утримував до 25 селянських сімей у господарських спорудах та кам'яних котеджах на прилеглих полях.

При цьому, зазначається, що пара мала 500 тисяч фунтів стерлінгів на ремонт, але при цьому в них не було жодних будівельних навичок, і хоча це могло налякати багатьох, вони були сповнені рішучості вдихнути нове життя в Ла Галізері і перетворити його на курортний комплекс .

Як пише видання, наразі вже готові два номери типу «ліжко та сніданок», а перший гостьовий будинок має прийняти гостей цієї осені. Також нові власники мають намір запропонувати спортсменам тренування за теплої погоди, використовуючи досвід Шона як колишнього олімпійського чемпіона, а також йога-ретрити під керівництвом Лоллі, яка практикує аштанга-йогу понад 25 років.

Раніше ми писали про те, що 24-річний студент коледжу з Фінляндії Олівер Рассел купив приватний острів недалеко від столиці Гельсінкі за 28 тис. євро, що дешевше, ніж ціна нового автомобіля.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK