В Італії арештували замок бізнесмена російського походження: у САП повідомили деталі

За рішенням компетентних органів Італії накладено арешт на замок вартістю 41 млн євро у Флоренції.
В Італії арештували замок бізнесмена російського походження: у САП повідомили деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Італії арештували замок бізнесмена російського походження. Арешт відбувся на запит України. Про це повідомили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Читайте також:

Так, на виконання запиту САП та НАБУ про міжнародну правову допомогу Фінансова гвардія Флоренції (Італія) наклала арешт на майно бізнесмена російського походження - представника міжнародного зернотрейдера.

"За рішенням компетентних органів Італії накладено арешт на замок вартістю 41 млн євро у Флоренції, що є речовим доказом у справі щодо завдання понад 60 млн доларів США збитків ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", - йдеться в повідомленні.

У рамках досудового розслідування встановлено, що протягом липня-жовтня 2014 року посадовці державної зернової корпорації організували укладення та виконання зовнішньоекономічних контрактів щодо продажу зернової продукції ПАТ "ДПЗКУ" за заниженими цінами підконтрольним підприємствам.

Читайте також:

Згідно зі схемою зерно, що належало державній компанії, через низку суб'єктів господарювання на умовах післяплати було поставлено в Саудівську Аравію. Проте кошти так і не були сплачені.

Як наслідок, державна корпорація зазнала збитків на суму понад 60 млн дол. США. Встановлено, що саме за частину цих коштів і було придбано замок.

Раніше ми писали, що суд наклав арешт на рибальський траулер "Бухта Соколовська", що належить холдингу підсанкційного російського олігарха Олександра Верховського. Вартість промислового судна становить близько 1 млрд гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK