Бен Аффлек і Дженніфер Лопес продають особняк: скільки коштує, і скільки треба платити податків і комуналку новому власнику

Лише минулого року податкова сума за розкішний будинок пари становила понад 400 000 доларів.
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес продають особняк: скільки коштує, і скільки треба платити податків і комуналку новому власнику
Особняк пары / nypost.com

Особняк Бена Аффлека та Дженніфер Лопес у Беверлі-Хіллз (Каліфорнія, США) виставлений на продаж за 68 мільйонів доларів. Проте новому власнику доведеться сплачувати нечувані податки.

Про це пише New York Post.

Читайте також:

Видання зазначає, що величезний маєток площею 38 000 квадратних футів, який зараз виставлений на продаж окрім 68 мільйонів доларів, коштуватиме новому власнику понад 1000 доларів на день лише на комунальні послуги та податки.

Повідомляється, що за оцінками Zillow, лише торік податкова сума за розкішний будинок пари становила понад 400 000 доларів. При цьому наголошується, що Каліфорнія, яку часто лають за високі податки, насправді має нижчу ставку податку на нерухомість, ніж багато інших штатів.

Так, за даними Bankrate, якби особняк був у ексклюзивному анклаві Східного узбережжя, наприклад, у Грінвічі, штат Коннектикут, податковий рахунок був би близько $800 000 на рік.

Крім того, як пише видання, крім податків, змусить здригнутися навіть найбагатших домовласників — рахунки за комунальні послуги. Згідно з розрахунками HomeAdvisor та Управління енергетики та інформації США, загальні передбачувані щомісячні витрати на комунальні послуги в залежності від розміру будинку становлять від 5000 до 20 000 доларів США, можливо, більше в залежності від конкретних зручностей та характеру використання особняка.

Так для цього будинку комуналка буде такою:

  • Електрика: Для особняка такого розміру, з великим освітленням, опаленням, охолодженням та, можливо, басейном та іншими енергоємними функціями, рахунок за електрику може легко становити від 3000 до 10 000 доларів на місяць.
  • Вода: Залежно від розміру території маєтку, включаючи ландшафтний дизайн, басейни та водні об'єкти, рахунок за воду може становити від 500 до 2000 доларів на місяць.
  • Газ: Для опалення, гарячого водопостачання та, можливо, великої кухні рахунок за газ може становити від 500 до 3000 доларів на місяць, залежно від використання та ефективності систем.
  • Безпека та обслуговування: Високоякісні системи безпеки та регулярне обслуговування можуть додати ще від 1000 до 5000 доларів на місяць.

Раніше ми писали про те, що маєток родичів «Мона Лізи» поблизу Флоренції виставлено на продаж за 19,66 млн доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK