Росіяни відмовляються вкладати в нерухомість у Криму: причини

Раніше окупанти активно купували майно на анексованому півострові.
Росіяни відмовляються вкладати в нерухомість у Криму: причини
Konstantin Dyadyun / unsplash.com

Росіяни перестали купувати нерухомість у анексованому Криму, усвідомлюючи можливість вимушеного від'їзду. Також на ринок нерухомості на окупованому півострові впливають часті вибухи внаслідок операцій Сил оборони України.

Про це повідомляють «Крим.Реалії» з посиланням на слова голови правління Кримськотатарського ресурсного центру (КРЦ), члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва в інтерв'ю Radio NV.

Читайте також:

«Поки не можна говорити про масову евакуацію росіян із Криму, проте ми спостерігаємо важливу зміну в їх поведінці. Раніше вони активно купували майно на півострові, але зараз багато хто вже говорить про те, що це їм не потрібно, оскільки вони в Криму тимчасово», – наголосив Ескандер Барієв.

Повідомляється, що Барієв наголосив, що одним із факторів зниження попиту на нерухомість є часті вибухи в Криму та успішні операції Сил оборони України. Він додав, що росіяни стали обережніше ставитися до свого майбутнього на півострові, хоча російська пропаганда все ще намагається переконати їх, що Крим захищений і вони в безпеці.

Також наголошується, що, у свою чергу, президент Спілки фахівців з нерухомості України Віктор Несін в інтерв'ю «Крим.Реалії» зазначав, що вкладення коштів у нерухомість у Криму, зокрема елітну, є надто ризикованим рішенням. Ринок елітної нерухомості в Криму, на думку експерта, навряд чи очікують на суттєві зміни найближчим часом.

Раніше ми писали про те, що в липні українці опинилися на другому місці серед іноземців за кількістю придбаних об'єктів нерухомості в Туреччині, поступившись лише росіянам.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK