В Україні продали ще один об'єкт зі стартовою ціною 1 грн: яка фінальна вартість

Ціна "гривнівки" перевищила 1 млн гривень.
В Україні продали ще один об'єкт зі стартовою ціною 1 грн: яка фінальна вартість
Ілюстративне фото

Фонд державного майна України провів онлайн-аукціон з приватизації окремого майна - будівлі в м. Пустомити, що на Львівщині. Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

Стартова ціна об'єкта становила 1 грн, а фінальна вартість зросла до 1 007 570 грн. Також новий власник зобов'язаний сплатити ПДВ у розмірі 201 514 гривень.

"Тож загальний економічний ефект від приватизації "гривнівки" може становити 1 209 084 гривень", - йдеться в повідомленні.

Новий власник має 20 робочих днів із дня формування протоколу про результати електронного аукціону на оплату вартості лота з урахуванням ПДВ.

Читайте також:

Право власності на об'єкт перейде до переможця аукціону після повної сплати, укладення договору купівлі-продажу та підписання акта приймання-передачі об'єкта. Лише після цього новий власник отримає приміщення площею 782,9 м кв.

Раніше ми писали, що 10 вересня Фонд державного майна України провів перший аукціон із приватизації "гривнівки" - об'єкта зі стартовою ціною в 1 гривню. Під час торгів його вартість зросла до 1,5 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK