У Києві на земельній ділянці батька відомої української співачки згорів дитсадок

Журналісти вважають, що подія не є випадковою, і тепер на цьому місці можна збудувати житлову висотку.
У Києві на земельній ділянці батька відомої української співачки згорів дитсадок
ілюстративне фото / pragmatika.media

У Києві в ніч на 4 жовтня згорів дитячий садок на земельній ділянці, що належить чернівецькому бізнесмену Михайлу Гросу, який є батьком української співачки Аліни Гросу. Журналісти та громадські активісти вважають, що це не випадковість, а на місці дитсадка може зрости «висотка».

Про це повідомив журналіст Володимир Бондаренко.

Читайте також:

«Вночі горів дитсадок на Дмитрівській 66-Б, який нещодавно Кличко подарував баті Аліни Гросу. 20 соток у дворі у е-базі з кадастровим №8000000000:91:164:0042 тепер можна забудувати», - написав журналіст у себе у Фейсбук.

Як раніше повідомляли ЗМІ, історична будівля на Дмитрівській 66-Б вже двічі горіла у 2018 році. У 2020 році столична влада передала його разом із територією під інвестиційний проект. Він передбачав знесення будівель і будівництво нового об'єкта з розміщенням у ньому закладу дошкільної освіти. Переможцем конкурсу стало підприємство “Торгово-транспортна фірма “Меблі”, власником якого, згідно з відкритими базами даних, є Михайло Гросу.

Раніше ми писали про те, що після незаконного знесення садиби Зеленських у Києві було укладено меморандум між КМДА та співвласниками садиби щодо відновлення будівлі. Проте, як з'ясували журналісти, незважаючи на запевнення Віталія Кличка, документ не має обов'язкового характеру.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK