Фонд держмайна продає Інститут, що реставрував визначні об'єкти Києва

Будівлю на Подолі виставляють на аукціон зі стартовою ціною 87 млн грн.
Фонд держмайна продає Інститут, що реставрував визначні об'єкти Києва
ілюстративне фото / prozorro.sale

Фонд державного майна України (ФДМУ) оголосив про приватизацію Українського науково-дослідного та проектно-конструкторського інституту будівельних матеріалів та виробів «НДІБМВ». Єдиний майновий комплекс підприємства виставлено на продаж за 87,2 млн грн.

Про це повідомляє Mind, посилаючись на оголошення на сайті "Прозорро.Продажі".

Читайте також:

Видання зазначає, що «НДІБМВ» було засновано у 1928 році як філію Харківського науково-дослідного інституту силікатної промисловості, що спеціалізується на розробці технологій виробництва будівельних матеріалів. Інститут брав участь у реставрації багатьох визначних об'єктів Києва, зокрема, Національного театру опери та балету, Золотих воріт, Майдану Незалежності та Андріївського узвозу.

Повідомляється, що головний актив, який підлягає приватизації, – це чотириповерхова адміністративна будівля площею 5151,8 кв. м, що на вул. Костянтинівській, 68, біля станції метро «Тараса Шевченка» на Подолі. Інститут має право постійного користування земельною ділянкою площею 0,47 га, призначеною для обслуговування та експлуатації адміністративно-виробничого корпусу.

Раніше ми писали про те, що Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про внесення частки у розмірі 100% статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю "ВСМПО Титан Україна" до переліку об'єктів великої приватизації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK