Опалювальний сезон в Україні: Стало відомо, скільки будинків готові зустріти зиму

З місцевих бюджетів та інших джерел фінансування на підготовку до опалювального сезону виділено 1,7 млрд. грн., з яких уже використали 359,3 млн. грн., або 21,1%.
Опалювальний сезон в Україні: Стало відомо, скільки будинків готові зустріти зиму
Иллюстративное фото / depositphotos

Станом на 1 липня 2022 року в Україні до майбутнього опалювального сезону вже підготовлено 51 тис. будинків. Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на довідку Міністерства розвитку громад та територій.

Читайте також:

Повідомляється, що така кількість будинків становить 33,8% від запланованого.

"Загалом по Україні передбачено комплексно підготувати до осінньо-зимового періоду 2022/23 року з видачею паспортів готовності відповідно до затверджених планів 151 102 будинки. Станом на 01.07.2022 року фактично підготовлено 51 056 будинків, що становить 33,8 % від запланованого", - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб виконати ремонтні роботи у житловому фонді у місцевих бюджетах та за рахунок інших джерел фінансування передбачено 1,7 млрд грн, з яких використано 359,3 млн грн (21,1%).

Раніше повідомлялось про те, скільки газу знаходиться в українських підземних сховищах. Кабмін ретельно займається питанням підготовки до зими, яка буде найскладнішою в українській історії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK