Нова пошта запустила послугу за 1 гривню: Які умови

Нова пошта запустила доставку та отримання посилок за 1 гривню.
Нова пошта запустила послугу за 1 гривню: Які умови
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 24 по 26 серпня українці зможуть відправляти та отримувати посилки через поштомати Нової пошти лише за 1 гривню. Про це повідомила пресслужба компанії.

"Тариф знижений для поштоматів по всій країні та діє лише для посилок. Надсилання документів за звичайною ціною 45 гривень", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Кожен клієнт може протягом трьох днів відправити та отримати через поштомат необмежену кількість посилок як з інтернет-магазинів, так і від рідних за акційною ціною. У поштомат можна відправити речі вагою до 20 кг і розміром 40х60х30 см.

Щоб отримати послугу доставки за 1 гривню, потрібно оформити отримання або доставку посилки в поштомат 24, 25 та 26 серпня, зазначили в компанії.

При цьому сплатити за користування поштоматом може як одержувач, так і відправник. Це можна зробити через мобільний додаток, через трекінг на сайті або у відділенні за умови відправки з поштомату або отримання в ньому.

Раніше ми писали, що Нова пошта тестує власну систему цифрових адрес для відділень та поштоматів. Наразі клієнти можуть оформлювати відправку на цифрову адресу без використання назви населених пунктів, вулиць та номерів будинків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK