Відправлення посилок у країни Балтії: Укрпошта знизила тарифи

Оформити відправлення можна в поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку.
Відправлення посилок у країни Балтії: Укрпошта знизила тарифи
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Укрпошта знизила тарифи на доставку до Литви, Латвії, Естонії до 45%. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Тепер усі українці можуть ще дешевше відправляти посилки рідним та друзям, які знаходяться в країнах Балтії, а також продавати товари українського виробництва на міжнародних маркетплейсах", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в рамках співпраці Укрпошти з поштовими операторами Lietuvos paštas (Литва), Latvijas Pasts (Латвія) та Omniva (Естонія) було знижено тарифи на відправку дрібних пакетів на 25%-35% залежно від ваги та посилок на 35%-45%. 

Читайте також:

Тепер надіслати посилку вагою до 250 г коштуватиме 5,73 дол. США, вагою 1 кг - від 11 дол. США, вагою 5 кг - від 21 дол. США.

Оформити відправлення можна в поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку Укрпошти. При оформленні відправлення онлайн кожен клієнт додатково отримує знижку 3%, а для постійних відправників та корпоративних клієнтів діють накопичувальні знижки.

Раніше ми писали, що з 1 січня 2023 року Укрпошта знижує вартість доставки EMS до Польщі на 75%.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK