Тарифи на електроенергію для українців: що вирішив уряд

Підвищення цін на електроенергію знову відклали.
Тарифи на електроенергію для українців: що вирішив уряд
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів продовжив дію фіксованих тарифів на електроенергію для населення ще на місяць - до кінця травня 2023 року. Таке рішення було ухвалено на засіданні уряду 25 квітня. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Уряд продовжує пільгову ціну на електроенергію для населення ще на місяць", - заявив він.

Читайте також:

Як розповів представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, внесено зміни до постанови КМУ №483 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії".

"Продовжено з метою соціального захисту населення від підвищення цін (тарифів) на електричну енергію для побутових споживачів в умовах воєнного станув Україні дію фіксованої ціни на електричну енергію для побутових споживачів до 31 травня 2023 року", - написав він у Telegram.

Публікація Тараса Мельничука в Telegram
Публікація Тараса Мельничука в Telegram

Раніше ми писали, що компаніям енергоринку потрібні кошти для підготовки до наступної зими та відновлення, оскільки РФ завдала збитків енергетичній інфраструктурі України на 10 млрд доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK