Українцям продовжили безкоштовний проїзд у європейській столиці: названо умови й терміни

Українці зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом Риги.
Українцям продовжили безкоштовний проїзд у європейській столиці: названо умови й терміни
У Ризі продовжили безкоштовний проїзд для українців / Getty Images

Біженці з України зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом столиці Латвії Риги до кінця 2023 року. Відповідне рішення ухвалила Ризька дума. Про це пише nra.lv.

Читайте також:

Так, пільги на проїзд у трамваї, тролейбусі та автобусі доступні тим громадянам України, які зареєструвалися в ризькому Центрі підтримки та проживають у Ризі.

Щоб українцям отримати 100% знижку на наступний період, потрібно буде завантажити наявні електронні ваучери у квиткові автомати, які розташовані на зупинках чи в торгових центрах. При цьому новий ваучер оформляти не потрібно.

Читайте також:

Також отримати знижку можна в Ризькому центрі підтримки цивільного населення України (за адресою: вул. Амату, 4). Якщо людина не має електронного ваучера, його видадуть при відвідуванні.

Водночас дітям з України, які вже оформили та отримали студентську картку, не потрібно нікуди звертатися. Вони можуть продовжувати користуватися громадським транспортом зі знижкою 100%.

Раніше ми писали, що українці, які прибули до Словенії у зв'язку з війною, зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом Любляни до 4 березня 2024 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK