Газ по 4 грн: "Нафтогаз" спростував інформацію про "соціальний тариф" для населення

Інформація про так званий "соціальний тариф" для населення не відповідає дійсності.
Газ по 4 грн: "Нафтогаз" спростував інформацію про "соціальний тариф" для населення
Ілюстративне фото / Getty Images

В Україні з'явилася інформація про так званий "соціальний тариф" для окремих категорій населення. Проте "Нафтогаз" назвав це черговою шахрайською схемою.

Читайте також:

"Жодних інших цін на газ для всіх категорій населення, ніж ті, що зазначені на офіційних ресурсах компаній Групи "Нафтогаз", не існує", - йдеться в повідомленні.

У компанії наголосили, що інформація про так званий "соціальний тариф" для населення, за яким нібито для сімей військовослужбовців, пенсіонерів, багатодітних та малозабезпечених родин встановлено тариф 4 грн за куб. м. газу, не відповідає дійсності та є черговою шахрайською схемою з метою заволодіння персональними даними й даними банківських рахунків. 

Читайте також:

Зазначається, що Група "Нафтогаз" направить до правоохоронних органів відповідне звернення з метою перевірки джерел поширення інформації про так званий "соціальний тариф". 

Громадян закликають бути обачними та не переходити за сумнівними посиланнями, а також не передавати свої дані стороннім особам. 

Раніше ми писали, що в Україні природний газ для населення не подорожчає взимку. Свої річні пропозиції на грудень оприлюднили 12 постачальників.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK