До кінця квітня: ПриватБанк удвічі знизив вартість переказів на картки за кордон

З 20 лютого до 20 квітня 2024 року тарифи на міжнародні перекази з карток ПриватБанку на закордонні картки по всьому світу знижено вдвічі.
До кінця квітня: ПриватБанк удвічі знизив вартість переказів на картки за кордон
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державний ПриватБанк оголосив про зниження вартості міжнародних карткових переказів до кінця квітня. Про це повідомила пресслужба банку.

Читайте також:

Так, з 20 лютого до 20 квітня 2024 року тарифи на міжнародні перекази в "Приват24" з карток ПриватБанку на закордонні картки по всьому світу знижено вдвічі до 1% (мінімум 25 грн) замість 2% (мінімум 50 грн). 

Надіслати переказ із картки ПриватБанку на закордонну картку можна через мобільний додаток або вебверсію "Приват24" у меню "Переказ на картку". Для цього треба вибрати із шаблону або заповнити дані закордонної картки, зазначити суму переказу та підтвердити операцію. Надіслати закордонний переказ можливо лише з валютної картки ПриватБанку в доларах США або євро.

Читайте також:

Відкрити цифрову валютну картку можна дистанційно в "Приват24" та купувати валюту онлайн у мобільному банку. 

Раніше ми писали, що ПриватБанк відкрив можливість оформлення кількох карток "єВідновлення" через "Приват24". Це необхідно для українців, у яких унаслідок війни пошкоджено чи зруйновано декілька об'єктів майна.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK