Ціни на газ: скільки буде коштувати кубометр з 1 вересня

Свої тарифи на вересень оприлюднили 12 газопостачальних компаній.
Ціни на газ: скільки буде коштувати кубометр з 1 вересня
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Тарифи на газ в Україні залишаться незмінними щонайменше до кінця квітня 2025 року. Скільки платитимемо у вересні, розповідає "ГазПравда".

Читайте також:

Кабінет Міністрів офіційно продовжив дію спецобов'язків (ПСО) щодо постачання газу. Таким чином до кінця наступного опалювального сезону, тобто 30 квітня 2025 року, ціни на газ для споживачів гарантовано не зміняться.

Йдеться, зокрема, про побутових споживачів, а також виробників тепла, електрики та операторів газорозподільних систем.

Зазначається, що залежно від категорії споживачів вартість "блакитного палива" від Нафтогазу коливатиметься від 7,42 грн до 16,50 грн за кубометр. Для населення газ і далі коштуватиме 7,96 грн за куб.

Читайте також:

Зі свого боку інші газопостачальні компанії також не змінили ціни на "блакитне паливо" в рамках своїх річних тарифних пропозицій для побутових споживачів.

Так, свої тарифи на вересень оприлюднили 12 постачальників. Вартість кубометра газу залежно від компанії коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн.

gazpravda.com.ua

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України ухвалив рішення продовжити спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла та побутових споживачів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK