В Укрпошті зробили важливу заяву щодо тарифів: чи підвищуватимуться

Укрпошта до 31 грудня не переглядатиме тарифи.
В Укрпошті зробили важливу заяву щодо тарифів: чи підвищуватимуться
До кінця 2024 року тарифи Укрпошти не підвищуватимуться / Колаж: dengi.ua

Незважаючи на розширення послуг та впровадження новітніх технологій, Укрпошта не переглядатиме тарифи до кінця 2024 року. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський в інтерв'ю Українському радіо.

Читайте також:

"Тут багато питань, тому що наші конкуренти підвищили тарифи з 1 жовтня. Ми дійсно вагались, але ми ухвалили рішення, що Укрпошта до 31 грудня не буде переглядати тарифи", - сказав він.

За словами Смілянського, у 2024 році компанія переходить на нові технології. Уже за місяць усі посилки в Укрпошті оброблятимуться роботизованими лініями вперше в історії. 

"Ми за цей рік відкриємо 23 сортувальних центри: це 7 великих хабів і 17 сортувальних центрів у регіонах. Це дасть змогу доставляти в 98,8% міст України посилки на наступний день. У будь-яке місто, навіть із Мукачева в Покровськ. Тому, мабуть, це і є основна подія для нас цього року, і перехід на безпаперові технології", - розповів гендиректор компанії.

Читайте також:

Він також додав, що приблизно через місяць планується запуск нового застосунку Укрпошти, у якому згодом будуть усі пов'язані з поштою послуги.

Нагадаємо, АТ "Укрпошта" передала в доставку понад 20 тисяч повісток для військовозобов'язаних українців, їх доставляють і сьогодні.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK