В Україні оштрафували PornHub: Гетманцев назвав суму

Компанія, яка оперує сайтом PornHub, ухиляється від реєстрації, у зв'язку з чим до неї був застосований штраф у розмірі $5543.
В Україні оштрафували PornHub: Гетманцев назвав суму
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державна податкова служба України оштрафувала компанію, яка оперує сайтом PornHub. Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Читайте також:

"На жаль, не всі платники, що оперують сервісами для дорослих, однаково відповідально ставляться до оподаткування. Компанія, яка оперує сайтом PornHub, ухиляється від реєстрації, у зв'язку з чим до неї був застосований штраф у розмірі 5543 дол. США та відповідне ППР спрямоване компанії та до Агентства доходу Канади", - написав нардеп.

За його інформацією, відомий сервіс Onlyfans уже сплатив до державного бюджету України з початку 2023 року 944,1 тис. дол США.

Читайте також:

"Нагадую, що кожна копійка т.з. податку на Google йде на фінансування потреб нашої армії, а Україна за рейтингом PornHub на 14 місці серед інших країн по переглядам споживачів електронних послуг цього сайту", - додав Гетманцев.

Раніше ми писали, що в Україні 1 січня 2022 року повністю набув чинності закон про податок на Google, згідно з яким міжнародні інтернет-компанії мають сплачувати 20% податку на додану вартість у країні. Крім того, запроваджено європейські норми.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK