Кабмін передав заправки Glusco в управління "Укрнафти"

За договором управління дана компанія зобов'язується щомісячно сплачувати до бюджету щонайменше 5 млн грн.
Кабмін передав заправки Glusco в управління "Укрнафти"
Кабмін передав заправки Glusco "Укрнафті" / arma.gov.ua

Кабінет Міністрів розглянув пропозицію Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) і погодив передачу в управління активів Glusco ПАТ "Укрнафта". Про це повідомила пресслужба АРМА.

Читайте також:

За договором управління ця компанія зобов'язується щомісячно сплачувати до бюджету щонайменше 5 млн грн (незалежно від фінансових результатів).

"Також "Укрнафта" повинна відраховувати до державної скарбниці 85% прибутків від управління резонансними активами проросійського олігарха Віктора Медведчука", - прокоментувала голова АРМА Олена Дума.

У відомстві нагадали, що минулого року АРМА ухвалило договір із попереднім управителем АЗК Glusco, компанією "Нафтогаз Ойл Трейдинг". Агентство передало в управління лише 99 об'єктів із 212, адже певна кількість активів знаходилась на окупованих територіях та не функціонувала. 

Читайте також:

Зазначається, що після проведеної у 2023 році перевірки АРМА констатувало неефективність управління компанією "Нафтогаз Ойл Трейдинг" та звернулося до Кабміну з пропозицією змінити управителя. 

Раніше ми писали, що НАК "Нафтогаз України" починає пілотний запуск автозаправних комплексів арештованої мережі Glusco під власною торговою маркою U.GO.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK